torstai 31. maaliskuuta 2016

Tunnetko teknologiaa? Hyötytietoa senioreille Turun kaupunginkirjastossa 22.3


Senioreille suunnattu teknologiapua tarjoava tapahtuma toteutettiin Turun kaupunginkirjaston Studio-tilassa. Päivän ohjelma oli jaettu kahteen osaan: 12-15 sai tulla kysymään apua tekniikkaa koskeviin ongelmiin Kansalaisen IT-tuelta (KITT)  ja 14-15 Jarkko Paavola piti luennon tietoturvasta ja turvallisesta netinkäytöstä.

Kaksi opiskelijoista oli heti pääaulassa houkuttelemassa väkeä paikalle ja tapahtumasta kiinnostui usea ihminen. Apua kysyttiin niin kännyköihin, tabletteihin ja tietokoneisiin liittyvissä asioissa. IT-tukilaisia oli paikalla neljä ja heitä kaikkia tarvittiin, koska joillakin riitti kysymyksiä jopa tunnin ajaksi.

Kansalaisen IT-tuki työn vauhdissa


Luento keräsi paljon ihmisiä paikalle

Jarkko Paavolan luento kiinnosti yleisöä ja herätti keskustelua. Luentoa pidettiin hyvin informatiivisena ja hyödyllisenä. Luennon jälkeen Paavola vastasi yleisön kysymyksiin ja sai paljon kiitosta. Osa kävijöistä tuli kertomaan opiskelijoille miten tarpeellisia tällaiset tapahtumat ovat.

Opiskelijat olivat keksineet hauskan keinon kerätä palautetta herneiden ja hymynaamojen avulla. Kaikki heidän saamansa palaute oli positiivista.
 
Tutkimusmatka-toimintaa voi seurata myös Facebookissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti