keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Syödään yhdessä - kohti terveellisiä ruokatottumuksia, Runosmäen kirjasto 17.3.


Terveellisistä ruokatottumuksista kertova tapahtuma toteutettiin Runosmäen kirjastossa. Kohderyhmänä olivat etenkin lapsiperheet ja odottavat äidit. Opiskelijat olivat järjestäneet luentotilan ja askartelutilan erikseen, ja tarjoiltaviksi oli hankittu paljon värikkäitä vihanneksia sekä hedelmiä.


Väriä ei tapahtumasta puuttunut!

Luentoa odottavan äidin ja perheen uusista ravitsemussuosituksista oli pitämässä Turun Yliopiston tutkija Kirsi Laitinen. Laajasta mainonnasta huolimatta osallistujia ei opiskelijoiden lisäksi valitettavasti ollut. Aihe herätti kuitenkin paljon keskustelua kuulijoiden kesken. Muut tapahtumaan osallistuneet olivat kiinnostuneempia askartelupisteestä, jolla vierailikin runsaasti lapsia.

Aineistoesittelyä kirjastollaTapahtuman järjestäneet opiskelijat saivat jälkeenpäin kuulla, että tapahtuma oli osunut samaan ajankohtaan Runosmäen turvallisuuskävelyn kanssa ja tämä saattoi olla osasyy pieneen osallistujamäärään. Palaute oli kuitenkin positiivista ja kirjastolta tuli kiitosta hyvin järjestetystä tapahtumasta.


Tutkija Kirsi Laitinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti