torstai 24. maaliskuuta 2016

Terveelliset välipalat Turun pääkirjastossa 11.3.Perjantaina järjestetyn tapahtuman aiheena oli mitä kaikkea hyvää tutuista raaka-aineista löytyy ja miten ne auttavat jaksamaan arjessa paremmin ja edesauttamaan terveyttä. Järjestäjät olivat tehneet terveellisiä välipaloja tarjoiltavaksi Turun pääkirjaston aulassa. Valikoimasta löytyi smoothie, rahkaa ja leipiä sekä lisäksi esille oli laitettu aiheeseen liittyviä kirjoja.
Maistiaisia ja esitteitä

Ruoka keräsi paljon ihmisiä paikalle ja monet kyselivät makupalojen raaka-aineista. Smoothie oli niin suosittu, että se loppui kesken. Välipalojen lisäksi tarjolla oli reseptejä ja ravintotietoa. Monet kävijöistä jäivät myös täyttämään lyhyen palautuslapun.
 
Kuhinaa kirjastolla!

Tapahtuma oli todella onnistunut ja kävijämäärä meni yli sadan. Paikka oli valittu onnistuneesti, sillä keskeinen sijainti houkutteli ohikulkijoita paikalle. Tapahtumassa vierailleet kurssilaiset kehuivat sitä ja kertoivat sen herättäneen paljon kuhinaa pääkirjastolla. 


Tapahtuman kohderyhmä oli kunnianhimoisen laaja, ja ihmisiä kaikista ikäluokista olikin saapunut maistelemaan välipaloja. Tällaisia tapahtumia pitäisi selkeästi järjestää enemmän, jotta saadaan herätettyä enemmän keskustelua terveellisistä elämäntavoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti